Activități


Indiferent de vârstă, ți-am pregătit activități amuzante legate de siguranța rutieră.

Simulatorul Auto

Perfectioneaza abilitatile de condus cu un simulator auto care te va face sa traiesti senzatia unei masini reale.

Acest tip de simulator este perfect pentru a induce fortele longitudinale si laterale creand un joc foarte real pentru participanti. Miscarea sa naturala pentru orice fel de cursa, este senzationala.

Simulatorul Auto are 3 ecrane de inalta definitie dispuse chiar in fata participantului pentru a permite o vedere de aproape 180 ° si ofera posibilitatea de verificare a partii laterale a masinii pentru a te putea asigura in trafic, dar si senzatia de viteza, deoarece sunt adaugate obiecte in miscare in viziunea periferica.

Pentru inscrieri te asteptam la cortul dedicat simulatoarelor.

Simulatorul Virtual Coaster

Traieste o experienta inedita si plina de adrenalina cu un simulator ce iti va oferi senzatia unui roller coaster real si vedere 360°, de jur imprejur cu ajutorul ochelarilor VR.

In timpul parcurgerii traseului utilizatorul va trai senzatia oferita de un roller coaster real, miscarea scaunului fiind sincronizata perfect cu imaginea ce ruleaza in ochelari.

Pentru inscrieri te asteptam la cortul dedicat simulatoarelor.

Demonstratie de extreme biking

Asista la demonstratiile spectaculoase de bike trial, unde echilibrul, indemanarea si agilitatea pe doua roti se imbina perfect.

Bike trialul este un sport individual ce presupune trecerea cu bicicleta peste diferite obstacole, de-a lungul unui anumit traseu, fara ca sportivul sa atinga obstacolele sau terenul altfel decat cu pneurile. Bike trialul are atractivitatea si dificultatea sporturilor extreme, dar fara a include în mod necesar și periculozitatea acestora.

Te invitam sa descoperi trucuri noi pe bicicleta in cele 3 demonstratii de bike trial. Doi impatimiti ai acestei discipline, cu o experienta de peste 10 ani, ne vor arata cat de bine se imbina echilibrul cu abilitatile de bikeri profesionisti, pe un traseu cu obstacole.

Pentru mai multe detalii cu privire la intervalele orare in care vor fi programate cele 3 demonstratii, te rugam sa verifici programul evenimentului.

Ochelarii de ebrietate

Testeaza ochelarii ce modifica imaginile, astfel incat rezultatul este asemanator vederii celor aflati in stare de ebrietate in timp ce executati diverse jocuri de coordonare.

Suc pedalat

Pedaleaza pe bicicleta speciala pentru a-ti pregati pe loc un suc natural din fructe si legume.

Caravana SMURD «Fii pregatit»

Viziteaza centrul de formare mobil SMURD si participa la cursurile de instruire pentru acordarea de prim ajutor in cazuri de urgenta.

Aceasta activitate se adreseaza tuturor participantilor, tineri si adulti, deoarece o persoana informata este pregatita sa faca fata oricarei situatii de urgenta.

Demontratiile oferite de Caravana SMURD vor avea o parte teoretica, prin urmarirea de filme realizate de Departamentul de Situatii de Urgenta si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta dar si o parte practica interactiva, in care vor fi prezentate masurile de prim ajutor de catre un paramedic SMURD, precum si demonstratii de stingere a incendiilor.

Pentru inscriere te asteptam la zona dedicata partenerului nostru Fundatia pentru SMURD.

Pentru cei mici

Cei mici sunt asteptati in zona special pregatita pentru ei, unde vor descoperi multe suprize si distractie:

  • Masinute electrice
  • Facepainting
  • Animatori dedicati
  • Zona de joaca cu nisip kinetic
  • Baloane
  • Zona de desen si colorat