Viitorul mobilității


Descoperă și experimentează cele mai noi și cool mijloace electrice de deplasare.

Ninebot by Segway

Testeaza dispozitivele electrice pe doua roti Ninebot By Segway si traieste experienta deplasarii cool si rapide.

Aceste optiuni inovatoare de transport urban au un design simplu si elegant, pot fi manevrate fara efort, aducand un plus din punct de vedere eficienta si distractie fata de mersul pe jos. In plus, pot fi incarcate la orice priza standard.

Pentru mai multe detalii privind aceste vehicule si inscrierea pentru un test drive, te asteptam la cortul dedicat partenerului nostru Ninebot by Segway.

BMW

Michelin si Autotransilvania au in comun prioritatea pe care o acorda sigurantei rutiere. BMW lucreaza in permanenta la dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de asistenta in trafic. Scopul lor este de ati oferi o calatorie sigura, confortabila si relaxanta si de ati reda placerea nelimitata de a conduce. Prin fiecare model BMW, Autotransilvania ne arata ca tehnologia viitorului si productia de serie pot deveni o realitate iar viziunea se transforma in concret.

Vino sa descoperi suprizele pregatite impreuna cu partenerul nostru Autotransilvania Cluj si admira produse din gama BMW in zona dedicata.

Hoverboard

Hoverboardul este un vehicul propulsat de doua motoare electrice, fara emisii, care functioneaza in exclusivitate cu ajutorul curentului electric furnizat de acumulatori. Acesta reprezinta un mijloc de distractie si de relaxare, dar si de deplasare intr-un mod fantastic, ce te face sa te simti nemaipomenit.

Pentru a descoperi aceste device-uri electrice te asteptam in zona dedicata sa le testezi si sa experimentezi echilibrul pe doua roti.